Profesija: bezdarbnieks
Mājas lapa: http://www.neoidiotisms.blogspot.com/

viss par mani ir šeit -> http://www.neoidiotisms.blogspot.com/ = un šeit -> http://www.nerrs.co.cc/

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Olimpiskais gars...
Publicēts 18. maijā, 2010.
Interesanti vērot, kā politiskās cīņas pirms kārtējām Saeimas vēlēšanām uzņem apgriezienus. Tas ka LPP/LC un TP gatavojas mesties uz vienu roku, daudziem nav nekas jauns. Bet tas, kaLPP/LC+TP gatavojas saplūst ar naudīgo "tautas kustību", kas sevi lepni dēvē "Par Labu Latviju", bija jau sagaidāms. Kā nekā visi šie tautiskie kungi sāka jau brāļoties, māsoties un visādi citādi čupoties"Par Labu Latviju" dibināšanas kongresā. Protams, tas viss liekas mazsvarīgs un nemanāms. "Vienotība" pēdējā laikā tik aktīvi sākusi izvērst savu reklāmas kampaņu, ka aizēno visu citu politiskās izvirtības.

Tā piemēram Saskaņas Centrs (SC) vārgi pacilāja jautājumu par otrā līmeņa pensiju uzkrājumiem, kuri pēc tiesas un taisnības būtu jāsaņem mantiniekiem pēc cilvēka nāves, kas pašreizējās valdības politikas ietekmē ir visai reāls iznākums. Doma skaista, ideja apsveicama... Bet ir viens liels BET. Šie paši SC nākot pie varas RD nogrieza pabalstus tām ģimenēm, kas savus bērnus nevarēja sūtīt uz bērnudārziem garo rindu dēļ. Kā zināms šī problēma joprojām ir aktuāla, bet SC neko nedara, lai problēmas novērstu. Viss paliek solījumu līmenī. Lai ko Nils Ušakovs (SC) darītu, paliek iespaids, ka visa viņa darbība ir pakļauta vicemēram Aināram Šleseram (LPP/LC), kas mēru tur īsā pavadiņā. Nejutīšos pārsteigts, ja pēc gada N. Ušakovs būs par dažiem miljoniem bagātāks. Arī trīsgalvainais zaļais pūķis "Vienotība" nespēja par sevi neatgādināt un sāka cilāt vienu pusaizmigušu galvu. Pie tam ar tik unikālu lozungu, it kā vēlēšanu būtība neatšķirtos no parastām sporta sacensībām, kur par katru cenu ir jāuzvar. Sandra Kalniete, kuru līdz šim uzskatīju par visai saprātīgu politiķi, pēkšņi pameta frāzi, ka "Vienotība" par savu primāro mērķi izvirza pārspēt SC. Jāatzīstas, ka skolā nekāds naskais sportists es nebiju, bet man bija viens mērķis - nebūt pēdējam. Nu te izskatas tikpat unikāls un neārstējams gadījums...Savukārt viens no mūsu slavenajiem  (AŠ)² A. Šlesers (LPP/LC) kārtējo reizi cilvēkiem parāda savu šarmu un liek lietā vecos labos solījumus par jaunu darbavietu radīšanu ostās, lidostā u.c. Bet te atkal ir viens liels jautajums! Kur var redzēt rezultātus par to periodu, kopš viņš ir Rīgas vicemērs? Vai tā būtu ta viena darbavieta Gintam Gaiķēnam? Cik atceros G. Gaiķēns bija gatavs iekāpt pa vecemēra kabineta logu. Rezultātā A. Šlesers darīja brīnumu lietas - atrada veselu vienu darba vietu telšu pilsētiņas dibinātājam, kurš tomēr netika atbrīvots no tiesas sprieduma un bija spiests šķirties no Ls 20.00. Varbūt ir pienācis laiks visiem Rīgas bezdarbniekiem rāpties pa logu pie A. Šlesera? Tie divdesmit laši nemaz neliekas tik barga nauda par iespēju iegūt darbu. Varbūt tikai tad A. Šlesers beidzot sasparosies un sāks likt lietā savu šarmu, lai radītu darbavietas, nevis nosistu laiku gvelžot muļķības. Tagad tikai atliek gaidīt, kā šie celmlauži, kas 20 gadus naski solīja vai dusēja lāču miegā, kārtējo reizi mēģinās pievilināt savus potenciālos vēlētājus. Solīt jau sola visi, bet kā teica mans opis - ar solījumiem tautu nepaēdināsi. Mūsu politiķus ir pārņēmis olimpiskais sacensību gars... Tad nu es viņiem novēlu pārspēt vienam otru stulbumā un idiotismā. Novēlu visu to labāko utt., bet ceru ka viņi nesavāks 5%, lai iekļūtu Saeimā...vairāk: http://neoidiotisms.blogspot.com/   

Komentāri (2)
NobleRosalyn23: I opine that to get the <a href="http://lowest-rate-loans.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> from creditors you should have a firm reason. However, once I've received a commercial loan, because I was willing to buy a house.
23/05/2010 03:17
Ali: Very nice and wonderful post. Thanks for taking the time to share this with us.
16/09/2010 11:31
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: