Profesija: bezdarbnieks
Mājas lapa: http://www.neoidiotisms.blogspot.com/

viss par mani ir šeit -> http://www.neoidiotisms.blogspot.com/ = un šeit -> http://www.nerrs.co.cc/

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ezīša (-u) nīdējs.
Publicēts 20. aprīlī, 2010.
Daudzi bernībā ir lasījuši pasaciņas, kur uzsvars ir likts uz vārdiem: nepateicība pasaules alga! Tagad to var interpretēt attiecībā uz Aināru Šleseru (LPP/LC). Vēl tikai dažas dienas atpakaļ A.Šlesers pieņēma valdības piedāvājumu virzīt LPP/LC cilvēku uz Saeimas Prezidiju. Valdība tāpat saņēma A. Šlesera solījumu atbalstīt valdību. Bet attiecība uz J. Maizīša kandidatūru ģenerālprokurora amatam, A.Šlesers ir nelokāms...


Daudzi bernībā ir lasījuši pasaciņas, kur uzsvars ir likts uz vārdiem: nepateicība pasaules alga! Tagad to var interpretēt attiecībā uz Aināru Šleseru (LPP/LC). Vēl tikai dažas dienas atpakaļ A.Šlesers pieņēma valdības piedāvājumu virzīt LPP/LC cilvēku uz Saeimas Prezidiju. Valdība tāpat saņēma A. Šlesera solījumu atbalstīt valdību. Bet attiecība uz J. Maizīša kandidatūru ģenerālprokurora amatam, A.Šlesers ir nelokāms

"Ja politiska spiediena rezultātā Augstākās tiesas priekšsēdētājs atkārtoti nominēs Maizīti ģenerālprokurora amatam, kā partijas priekšsēdētājs ierosināšu LPP/LC frakcijai vairs nenoteikt brīvo balsojumu, bet vienbalsīgi noraidīt šo kandidatūru. Tas nebūs balsojums pret Maizīti. Tas būs balsojums pret Latvijas valsts tiesiskuma graušanu."

Protams, var apgalvot ka A. Šlesers nav atbildīgs par savu padoto balsojumu, bet tai pašā laikā nevajag aizmirst aizkulišu cīņas, ietekmēšanu un pat balsu uzpirkšanu. Pat nosakot brīvo balsojumu, A.Šlesers parādīja savu vilka dabu. Princips viens - kamēr no JL var kaut ko izspiest (vietu Saeimas Prezidijā), tikmēr LPP/LC būs labiņi, bet kad viss jau ir, tad kaut grēku plūdi... Var apgalvot, ka J. Maizītis nav drauds Latvijas ekonomiskajai un finansiālajai stabilitatei. Bet tai pašā laikā tas ir diezgan klajš izaicinājums valdībai, kas jau tā balansē uz naža asmens. Ja jau valdība nevar paļauties uz šadu sīkumu, kā J. Maizīša apstiprināšanu amatā, tad ko gaidīt no Saeimas, kad būs jāpieņem tiešām svarīgi lēmumi? Nepateicība pasaules alga... Savādi, ka Valdis Dombrovskis (JL) uzķērās uz A. Šlesera solījumu makšķeres. Kaut gan, varbūt tas bija viņa mērķis, parādīt cik daudz var ticēt A. Šlesera vārdam.

Savādi ir vērot, kā politiķi mēģina atkal un atkal apvārdot savus vēlētājus. Bet problēma ir tai apstāklī, ka valdošajām partijām bija doti jau 20. gadi, lai Latviju padarītu par pārtikušu un laimīgu valsti. Rezultāti ir redzami: nabadzība, bezdarbs, cilveki kas pamet valsti cerībā uz labaku dzīvi svešumā. Bet par to neviens politiķis nevelas runāt. Jo nekādi vārdi to par neesošu nepadarīs.

 

vairāk -> http://neoidiotisms.blogspot.com/ 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: